Wie zijn wij
 
Luminolux is ontstaan doordat twee jonge ondernemers hun krachten wilden bundelen en met een sterk en lumineus product de markt willen bestrijden. Ons voordeel is dat we een bouwkundige achtergrond hebben en denken alleen in oplossingen. we staan voor eerlijkheid, duidelijkheid en kwaliteit.

Ontwikkeling
 
Wij Luminolux zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor het systeem. We gaan spoedig onze markt verbreden met lamellen in een composiet, dit is een goedkopere oplossing voor vooral schuttingen, muren en zonnewering voor ramen en gevels. Door de composiet kunnen we er verschillende afwerking en kleuren aan toekennen. Voor meer informatie en mogelijkheden bezoek onze showroom op afspraak.

Showroom
 
Onze showroom is gevestigd in Veghel en is op afspraak te bezichtigen. We kunnen hier nader uitleg geven over de lamellendaken en de verschillende afwerkingen rondom het dak die mogelijk zijn. Verder hebben we hier de lamellenschutting staan die toe te passen zijn in verschillende afwerkingen van schuttingselementen en muren/wanden. U kunt hier ook verschillende muren/wanden van composiet bezichtigen in verschillende afwerkvormen, Graag altijd telefonisch of per mail een afspraak maken voordat u de intentie heeft te komen kijken.
Heeft u interesse in een van onze oplossingen?Offerte
2014Idee
Wij Luminolux waren zeer geïnteresseerd in het verbeteren van de lichtinval van bijvoorbeeld een carport, veranda of een aanbouw.
2015Ontwerp
Daardoor zijn we met het idee gekomen een lamellen overkapping te ontwerpen, de belangrijkste aspecten hiervan zijn lichtinval toch afsluitbaar en een mogelijkheid om frissen lucht binnen te krijgen.
2016Lancering
We moesten hier een stabiel product voor kiezen wat weinig werkt vooral door de verschillende weersinvloeden. Hierdoor is er gekozen voor aluminium dat goed en strak is af te werken in verschillende kleuren. Daardoor zijn we op de markt gekomen met een lamellenoverkapping die in verschillende afwerkvormen gebouwd kunnen worden.
Twan & Mark
Twan & Mark
Oprichters Luminolux
Twee jonge ondernemers die hun krachten bundelen en met een sterk en lumineus product de markt betreden.

ONZE KLANTEN