Van veranda tot buitenverblijven, het zijn allemaal op maat gemaakte kwaliteitsproducten met een duurzaamheid in verschillende onderdelen die af te stemmen zijn op uw budget. Op basis van uw wensen, adviseren we graag wat voor u de beste keuze is.

Overkappingen

 
Luminolux is vooral gespecialiseerd in veranda’s, tuinhuizen of terrasoverkappingen deze zijn op maat gemaakte kwaliteitsproducten met een duurzaamheid in verschillende onderdelen die af te stemmen zijn op uw budget. Op basis van uw wensen, adviseren we graag wat voor u de beste keuze is.

Voor een advies over de verschillende mogelijkheden neem dan contact op of stuur een e-mail.

 

FOTO'S

 

ONTWERP

 
We kunnen uw overkapping, tuinhuis, terrasoverkapping, tuinkamer of buitenverblijf uittekenen in elke gewenste stijl: landelijk, strak of klassiek. Daarbij kunnen we ook indien nodig het plan toetsen of hier een (bouw) vergunning nodig is. Indien dit nodig is kunnen we het tekenwerk voor uw (bouw) vergunning ook verzorgen. Voor een advies over de verschillende mogelijkheden neem dan contact op of stuur een e-mail.

 

 

PREFAB

 
Indien u wenst uw overkapping, tuinhuis, terrasoverkapping, tuinkamer of buitenverblijf zelf te gaan plaatsen, dan kunnen we deze ook zoveel mogelijk prefab aan u aanleveren indien u hier een montage plan bij nodig heeft kunnen we deze ook verzorgen. Voor een advies over de verschillende mogelijkheden neem dan contact op of stuur een e-mail.

 

 

UITVOERING

 
De overkapping, tuinhuis, terrasoverkapping, tuinkamer of buitenverblijf kunnen we compleet voor u plaatsen indien nodig terrasverharding verzorgen zoals tegels, vlonders, vlonders met clip, beton enz.

Daarbij kunnen we de elektra en het loodgieters werk verzorgen. We kunnen dus nagenoeg het totale plaatje voor u rondmaken. Voor een advies over de verschillende mogelijkheden neem dan contact op of stuur een e-mail.

 
Heeft u interesse in een overkapping?Offerte

KLANTREACTIES