Luminolux heeft ook een lichtstraat in het programma speciaal voor uw veranda, overkapping of carport. Wilt u zo veel mogelijk zonlicht behouden in de ruimte naast uw veranda. Kies dan voor een Luminolux lichtstraat. Deze lichtstraten van gelaagd veiligheidsglas brengen zeer veel zonlicht onder uw veranda, overkapping of carport. De glazen lichtstraat heeft geen onderbrekende stijlen waardoor nog meer daglicht wordt doorgelaten.

DAKLICHTEISEN

 

Daklichten van Luminolux voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn dan ook uitvoerig getest door SKG en KIWA-BDA op gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid.

De Luminolux daklichten zijn voorzien van een unieke beglazingsoort. Het toegepaste Poly geslepen veiligheidsglas heeft een zonwerende werking. Hierdoor komt nog veel zonlicht door de ruit, maar wordt veel warmte tegengehouden.

Op warme dagen kan een temperatuurverschil van 10 graden worden bereikt ten opzichte van standaard glas.

 

VENTILATIE-OPENINGEN VERWERKT IN DE OPSTAND

 

In tegenstelling tot andere zonwerende veiligheidsbeglazingen is de Luminolux voorzien van niet-spiegelende beglazing. Hierdoor is er van bovenaf geen vervelende reflectie. In tegenstelling tot spiegelende zonwerende beglazing. Onder een glazen daklicht of lichtstraat kan vooral in de zomer veel warmte onstaan en kunnen vaak insecten niet wegkomen. Daarom kunnen de daklichten worden voorzien van unieke ventilatieopeningen. Hierdoor ontstaat een zelfregulerende afvoer van warmte lucht en biedt het de mogelijkheid voor insecten om te ontsnappen.

Afhankelijk van de breedtemaat komen er één of meerdere ventilatiesleuven van 40x1cm onder de ruit. Deze worden afgedekt door een strak alumium geanodiseerd hoeklijntje van 50cm lang. Tot een breedtemaat van 160cm wordt, indien gewenst, één ventilatiesleuf voorzien. Bij grotere daklichten kunnen 2 ventilatie-openingen worden aangebracht. De ventilatieopeningen zijn permanent en niet afsluitbaar. Ventilatie-openingen zijn een optie en verkrijgbaar tegen geringe meerprijs.

 

FOTO'S

 

COMPLEET MET OPSTAND

 

De maximale lengte van de lichtstraat is 3,80 meter en is tot een breedte van 0,7m1 te verkrijgen.

 

Zeer lage opbouw, hoogste punt max. 25cm

3 graden hellingshoek voor afwatering

Met (zonwerend)veiligheidsglas

Geïntegreerde opstand, levering in één geheel

Met ventilatiesleuven

Heeft u interesse in een lichtstraat?Offerte

KLANTREACTIES