Luminolux is gespecialiseerd in het leveren en het verzorgen van verschillende soorten lichtinval en verduistering systemen. Luminolux komt met een lux lamellen dak uitgevoerd in aluminium met kantelbare lamellen. De lamellen zijn in verschillende standen open en dicht te zeten met een eenvoudig te besturen afstandsbediening. Het Lamellen dak is nagenoeg waterdicht en uit te breiden met een regensensor. Onze luxe lamellendaken zijn toe te passen in terrasoverkappingen, buitenruimtes en veranda’s.

ALTERNATIEVEN

 

De lamellendaken zijn een lux alternatief voor lichtkoepels, lichtstraten en polycarbonaat overkappingen. De lamellen zijn ook toe te passen als privacy schermen, schuttingen, muren, wanden en zonnewering voor ramen en gevels.

 

FOTO'S

 

VOORDELEN

 

Zoekt u een uitbreiding van uw leefruimte of een luxe uitgevoerde overkapping voor uw terras of veranda, dan bied Luminolux u de uitkomst in lamellendaken met een bijzondere sfeer en uitstraling. Het voordeel op andere daken is dat men niet afhankelijk is van een aluminium onderbouw of constructie. Het ontwerp kunt u aanpassen aan de uitstraling van uw eigen woning. Onze lamellendaken transformeren uw veranda, terras, balkon of patio tot een comfortabele, functionele en exclusieve buitenruimte of overkapping.

 

Geen lichtverlies in uw woning.

Zelf de inval regelen van zon- en daglicht.

U behoudt het buitengevoel door het open systeem.

Functioneert perfect als zonwering.

Houdt geen warmte vast, zoals bij glas.

Optimale ventilatie verzekerd.

Hemelwaterafvoer is onzichtbaar weg te werken.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Poedercoating in elke RAL-kleur en structuurlakken.

Elektrisch aangedreven, bediening via handzender.

Uit te breiden met regensensor.

Heeft u interesse in een lamellen overkapping?Offerte

KLANTREACTIES